We will help you to become resilient.

VediVinci Architecture as a Service garandeert beschikbaarheid van architecten en specialisten voor uw organisatie. Of u nu een verrijking zoekt voor uw eigen architectuurteam ofeen acuut probleem moet oplossen, de diversiteit van de dienst geeft altijd toegang tot de juiste expertise. Met VediVinci Architecture as a Service werkt u effectiever, efficiënter en voordeliger door een optimale business - it alignment.

VediVinci Architecture as a Service (VAaaS)

VediVinci levert de dienst Architectuur als een service. Dit betekent dat VediVinci voor een vast bedrag per maand een overeengekomen aantal uur beschikbaar is voor advies en om mee te denken bij de uitdagingen van uw organisatie. Mocht er naast de dienst ook behoefte zijn aan het participeren in projecten en/of andere werkzaamheden dat is dat ook mogelijk.

What makes us different:

Niet ik maar wij

Niet een persoon maar een team van architecten onder de mantel van een dienst. Dit garandeerd de juiste architectuur expertise voor elke uitdaging.

Continuiteit

Een expert binnen uw organisatie kan om verschillende reden uitvallen. De dienst van VediVinci beschikt over een breed netwerk van specialisten wat beschikbaarheid garandeert.

Werken met Architectuur

Werken met architectuur zorgt voor een optimale Business - IT alignment.

Wat nodig is

De onafhankelijkheid van VAaaS geeft u wat u nodig heeft gebaseerd op feiten. Dit kan ook betekenen dat onze dienst wat anders inhoud kan zijn dan wat u in eerste instantie dacht nodig te hebben.

Flexibiliteit

VediVinci werkt met verschillende partners om het hele proces van behoeftebepaling tot uitvoering te kunnen realiseren.

Vinci architectuur methode

Jaren ervaring in de wereld van architectuur hebben geresulteerd  tot de VediVinci methode.

Let’s stay
InVincible together.

Met onze expertises en diensten bent u altijd in control. De flexibiliteit zorgt ervoor dat de expertise of dienst die benodigd is altijd beschikbaar is.

contact us